Lasten hauska HÖÖ- mekko

Etsiessäni tytölle mekkoa kevään ja kesän tuleviin juhliin, löysin netistä muutaman kivan mallin. Erityisesti lasten hauska HÖÖ-mekko kiinnitti nyt huomiota. Mekot ovat tarpeeksi tyylikkäitä, jotta voi pitää juhlamekkoina. Mutta näitä mekkoja voi kyllä pitää ihan muulloinkin, kun tyttö haluaa leikin keskellä heilutella hameen helmoja.

 

5hop.fi on suomalainen lastenvaatteita myyvä verkkokauppa. HÖÖ-lastenvaatemallisto on verkkokaupan omaa tuotantoa, joka on suunniteltu ja tuotettu Suomessa. Vaatteet sopivat lapselle pitkään, ensin vaikka pitkähelmaisena mekkona, myöhemmin helmat nousevat ylemmäksi ja mekko muuntuu tunikaksi. stenvaatemallistoa. HÖÖn koko tuotanto on toteutettu Suomessa.

Tässä ihanassa pallokuvioidussa Liina-mekossa helmat hulmuavat lapsen pyörähdellessä ympäriinsä. Voi kuvitella että noita helmoja tekee mieli heilutella vähän väliä.

Liina Pallo Pyörii Liina Pallo

Myöskin seuraava palkkikuvioinen Liina-mekko on hieno ja helmat saa siinäkin heilumaan. Tämä on minusta kivan kesäisen oloinen ja laitetaan vakavasti harkintaan, ostoslistalle.

my

Tämä ihana Senna-liivimekko on minusta aivan ihana. Varsinkin tuo söpö tasku edessä, sinne laitetaan varmaan jotain tärkeitä juttuja…

Senna_pallo_pun

Voit käydä tutustumassa 5hop.fin mekkoihin ja tunikoihin klikkaamalla tästä.

Verkkokaupasta löytyy toki muitakin kuin mekkoja, joten kannattaa samalla katsella, löytyisikö muitakin kivoja vaatteita.

Jätä kommentti