Kätevä kantoliina lapselle

Kantoliinat ovat varsin käteviä keksintöjä. Joka paikkaan ei voi lasta rattailla työntää, aina ei jaksa kantaa lasta tai kädet tarvittaisiin johonkin muuhun mutta lapsi haluaa olla sylissä. Kantoliina on oiva keino tähän pulmaan. Lapsi on tyytyväinen kun saa olla lähellä ja vanhempi voi liikkua yhdessä lapsen kanssa vaikka metsässä tai vuorilla. Verkkokaupoista löytyy monenmallisia ja tyylisiä kantoliinoja, seuraavassa muutamia esimerkkejä joista voi katsella mieluista mallia.

 

Sannas.fi

kantoliina2 Organic_Olive_Twill_Baby_Carrier_1

Sannas.fi:ltä löytyy New Native kantoliinat, 100% orgaanista puuvillaa tai puuvillatvilliä. New Native kantoliina on helppo käyttää, sitä ei tarvitse erikseen sitoa, vaan se on heti käyttövalmiina. Sopii käytettäväksi rinnalla, lonkalla tai selässä. Ei solkia, renkaita tai painavia toppauksia. Sopii myös kaksosille. Käy tutustumassa kantoliinaan tästä.

 

Kidster.fi

Kidsteriltä löytyvät ergonomiset Mei tai-kantoliinat. Kantoliinoja voi käyttää edessä, takan tai sivulla, miten vain haluaa. Käy tutustumassa valikoimaan tästä.

Lastenkamari.fi

Lastenkamari on sivusto, jossa esitellään verkkokauppojen lastentarvikevalikoimaa. Sieltä löytyy mm. Lekmerin valikomasta mielenkiintoisia liinoja. Käy tutustumassa kantoliinoihin klikkaamalla seuraavasta: Lastenkarvike.fi/kantoliinat.

Jätä kommentti