Mukava kapalo tai unipussi antaa vauvalle rauhallisen unen

Kapalointi auttaa lasta nukkumaan rauhallisesti ja levollisesti. Lämpimään ja pehmeään kapaloon tai unipussiin kietominen tuntuu vauvasta turvalliselta. Ja kun lapsi nukkuu levollisesti, saa myös vanhemmat nukkua levollisesti.

Sannas.fi

Microfleece_pinkkipistee_kapalot

Sannas.fi:ltä löytyy esimerkiksi SwaddleMe™ kapaloita. Värejä löytyy monenlaisia. Tätä kapaloa pystyy kätevästi käyttämään myös auton turvakaukalossa, sillä kapalon takana on aukko, josta turvavyö pujotetaan.

12065 12062

The HALO® SleepSack® -kapalossa on kätevä vetoketju jonka voit avata kapalon pohjaosasta. Se tekee vaipan vaihdosta todella helpon. Reilu Säkkikapalo on tilava joka antaa lapsellesi kuitenkin mukavan liikkuma- ja potkimisvaran, mutta pitää samalla lapsen lämpimänä. Hihaton muotoilu ehkäisee sen, ettei vauvalle tule missään vaiheessa liian kuuma.

Kapalovalikoiman pääset katsomaa klikkaamalla tästä.

Lastenkamari on sivusto, jolle on koottu eri verkkokauppojen valikoimaa lastentarvikkeita. Käy tutustumassa Lastenkamariin ja heidän esittelemiinsä kapaloihin ja muihin lastentarvikkeisiin klikkaamalla tästä tästä linkistä.

 

Mukava kapalo tai unipussi antaa vauvalle rauhallisen unen, joten kannattaa kokeilla tätä omalle lapselle.

Jätä kommentti